Releaseanvisninger til version: 10.0.x

Læs venligst inden du opgraderer til version 10.

Anbefalet Ruby version: 2.6.5
Påmindelse om kommende udfasning af Ruby 2.3 her.

Indhold

Afhængige brugerdefinerede felter

Opgavens varighed

Sikkerhed - Bloker bruger efter "x" forkerte adgangskodesendelser

Brugerdefineret felt - farve

Hastighedsoptimering - belastningsgrænse for relaterede enheder

Vis deltagelse i valg af modtager

Projekt sletning - mere sikker validering

DMS-ændringer

Fjernet startside modul projektliste

Afhængige brugerdefinerede felter

Dette er en anden meget ønsket funktion, der kommer til liv. Det giver store muligheder, men også hjørnesager, der bare ikke logisk kan undgås på grund af kompleksiteten af ​​de tilgængelige konfigurationer. Brug det uden unødvendige begrænsende faktorer.

Sådan fungerer det

Sådan indstilles

  1. Det øverste tilpassede felt (mærke) skal altid være i format Liste med deaktiveret multiselect og output rulleliste
  2. Nu er det muligt at oprette et sekundært afhængigt felt. Her skal du indtaste alle værdier, der skal være tilgængelige på dette niveau - for alle mulige muligheder i det overordnede felt.
    Igen, sæt det som rulleliste. På dette tidspunkt skal du vælge det overordnede felt, baseret på hvilket du vil bestemme de tilgængelige værdier for dette felt. Gemme.
  3. Efter lagring vises en matrix med tilgængelige valg. Vælg hvilken Model går med hver Mærke
  4. Hvis det er nødvendigt, kan du tilføje et andet niveau af afhængighed ved at oprette nyt tilpasset felt og indstilling Model som overordnet felt.

Overvej nøje indstillinger og ændringer

  • Krævet, skrivebeskyttet, skjult - der er mange tilfælde, hvor forkerte indstillinger kan føre til fejl. Hvis du f.eks. Indstiller et felt på 2. niveau efter behov (enten via arbejdsgang eller i feltindstillingen), kan du ikke skjule overordnet felt for nogen rolle (via arbejdsgang eller særlig synlighed).
    Vi anbefaler at holde indstillingerne for synlighed, redigering og sikkerhed generelt identiske med alle felter i en "afhængighedskæde"
  • Ændringer i tilgængelige værdier - hvis du ændrer mulige værdier i et hvilket som helst overordnet felt, skal du også sørge for at omkonfigurere alle afhængige felter.
    Vi anbefaler at liste de afhængige felter i beskrivelsen af ​​feltet. På denne måde vil du indse, at din ændring kræver yderligere trin.

Opgavens varighed

Når du opretter eller redigerer en opgave, er det muligt at indstille forfaldsdato baseret på start + varighed hvilket er et nyt felt.

Sådan fungerer det

Der er en vis logik, der kan synes forkert i starten. Der er dog gode grunde til det, og det er nødvendigt at gøre denne funktion generelt nyttig uden indflydelse på applikationens ydeevne. Her behandler vi disse situationer.

  • Hvis startdato = forfaldsdato, er varighed 1 (ikke 0)
  • Beregning af forfaldsdato er baseret på standard arbejdstidskalender (Administration >> Arbejdstid - skabeloner) => Weekender og helligdage tælles ikke med i varighed. Således, resulterende forfaldsdato vil altid være på en arbejdsdag.
    Standardkalender bruges på grund af ydeevneoptimering. Vi forstår, at forskellige brugere kan have forskellige arbejdskalendere, men at genberegne varighed baseret på modtager ville være unødvendig belastning for applikationen.
  • Når du bruger uger eller måneder, beregnes det sådan
    • Uge = 5 dage
    • Måned = 21 dage
  • Dette er baseret på MS Project-standarden, som denne funktion blev inspireret af.
  • Fra version 10.0.2 - Varighed felt kan aktiveres / deaktiveres i indstillinger for opgavetype. Det vil kun være synligt, hvis både startdato og forfaldsdato er aktiveret.

Sikkerhed - Bloker bruger efter "x" forkerte adgangskodesendelser

En ny sikkerhedsfunktion, der automatisk blokerer brugeren efter at have indsendt forkert adgangskode flere gange.

Indstillingen er i Administration >> Indstillinger >> Godkendelse - mislykkede loginforsøg

Sådan fungerer det

  • Når den er blokeret, finder brugeren den konfigurerede meddelelse på login-siden.
    Vi anbefaler at vise kontaktoplysninger for administrator eller kontor, der kan blokere brugeren, så de straks ved, hvor de skal henvende sig.
  • Vi anbefaler også at aktivere underretningen for administratorer med ansvar for brugeradministration, så de proaktivt kan kontakte brugeren for at finde ud af, hvad der skete.
  • Manuel afblokering - adminstrator kan nemt fjerne blokering af brugeren ved at gå til deres profil (ikke forveksle med brugerredigeringsformularen) og klikke Fjern blokering.
  • Blok mod lås - denne funktion er ikke relaterede til Lås bruger funktionalitet, som bruges, når du vil skjule brugeren helt fra applikationen, for eksempel hvis de forlod organisationen.

    Blokerede brugere er stadig aktiv, de kan bare ikke logge ind på applikationen, før de er blokeret

Brugerdefineret felt - farve

Nyt brugerdefineret feltformat - Farve. Et simpelt valg af rødt, orange og grønt for at indikere en eller anden egenskab på en illustrativ måde.

Hastighedsoptimering - belastningsgrænse for relaterede enheder

tidligere
Åbning af en opgave, kontakt eller enhver anden enhed tog for lang tid, hvis den indeholdt tildelte andre enheder - for eksempel 40 relaterede CRM-sager (forretningsaftaler). Alle disse ting blev indlæst, og det tog længere tid, end det ville være behageligt.

Nu
Kun 10 relaterede enheder indlæses med det samme med mulighed for at åbne hele listen på en ny side.

Nogle brugere finder det måske ubelejligt. Når du åbner en enhed, f.eks. En kontakt, er du dog mest interesseret i de detaljer, som denne enhed, der er tilgængelige meget hurtigere, end hvis du skal vente på et stort antal unødvendige enheder. Når du virkelig har brug for at gå igennem en liste over relaterede enheder på denne kontakt, behøver du ikke være i detaljeret visning af kontakten, du vil have en fuldt tilpassbar og søgbar visning, som findes på den nye side.

Vis deltagelse i valg af modtager

Hvis du bruger Attendance-plugin, kommer dette ganske praktisk. Når du indstiller modtageren af ​​en opgave, vises deres deltagelsesstatus i markeringen. Du kan derfor se, hvilke brugere der i øjeblikket er fraværende / utilgængelige.

Projekt sletning - mere sikker validering

Når du sletter projektet, får du en særlig bekræftelse for at undgå utilsigtet sletning.

Nem DMS-ændring

Her er et bundt med ændringer i DMS-funktionalitet.

  • Maksimalt antal mindre versioner af et dokument blev hævet til 999 fra de foregående 99
  • Tilføjet XSS-forebyggelse nogle steder
  • Tilladelser til nedarvet mappe fra overordnede mapper vises i redigeringssiden for undermapper
  • bugfix - WebDAV tilgængelig, selvom den er deaktiveret
  • bugfix - Meddelelser om godkendelser blev sendt fra lukkede projekter / låste brugere
  • bugfix - Efter redigering af mappe blev du omdirigeret til dens overordnede mappe
  • bugfix - Download-knappen blev deaktiveret efter download

Fjernet startside modul projektliste

Sidemodul Projektliste (på may side) var meget langsomt at indlæse og generelt forældet. Derfor blev det fjernet fra valg af modul ved tilpasning af hjemmesiden.
Brug et modul som en erstatning Projekter fra filter og indstil et rimeligt antal projekter - der er absolut ingen grund til at se alle dine projekter på hjemmesiden.
Brugere, der allerede har dette modul til rådighed, vil stadig have det, men på grund af hurtig indlæsning af startsiden anbefaler vi kraftigt at udskifte det med projekter fra filter modul.

Prøv Easy Project i en 30-dages gratis prøveperiode

Fuldt udstyret, SSL-beskyttet, Daglige sikkerhedskopier, i din Geo